zondag 21 april 2013

Hallo allemaal,Afgelopen week hebben we weer leuke dingen gedaan. Allereerst hadden we woensdag de grote rekendag. Het thema was: pretpark/achtbaan. We hebben in de groep verschillende rekenopdrachten uitgevoerd. Zo moest de kinderen een plattegrond van een pretpark vergroten; een toren bouwen van blokjes, een stukje achtbaan bouwen etc.


Op donderdag hadden we de gadmosredna. Sommige kinderen hadden zelfs hun kleren andersom gedragen! We probeerden zoveel mogelijk dingen andersom te doen maar dat was best lastig. Vooral voor de juf:-) De andersom namen waren wel weer heel grappig!
's Middags zijn we naar Clara Lamar (dansschool aan de Rijksweg) gegaan om het dansje voor Koninginnedag te oefenen. Samen met de groepen 4/5 en 6/7 hebben we in een warme zaal goed geoefend.
Op vrijdag moest ik mij helaas weer ziek melden. Gelukkig was er een vervanger.

Voor komende woensdag hebben de kinderen het rekenhuiswerk in de agenda genoteerd. Bovendien heeft iedereen Nieuwsbegrip mee naar huis gekregen als huiswerk. De tekst moet gelezen worden; samen misschien de moeilijke woorden bespreken en daarna de opdrachten maken. Ivm de sportdag moeten de kinderen dit ook woensdag inleveren.

Donderdag is dus de sportdag op het Unitas/Scoop terrein. Ik zou het fijn vinden wanneer een paar ouders kunnen mee lopen. Volgens mij heeft de moeder van Lisa daar een mailtje over gestuurd. Tijdens de sportdag zelf worden de kinderen begeleid door studenten en is er geen ouderhulp nodig. Ik hoor graag van jullie.

Op vrijdagmiddag zal er ook een vervanger in de groep komen. Juf Milou trouwt om 13.00 en ik mag er gelukkig bij zijn;-)

Hebben jullie vragen dan hoor ik het graag. Tot morgen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten