zaterdag 23 maart 2013

Hallo allemaal,

Ik ben vanmorgen naar een voetbalwedstrijd van Malou, Sarah, Nova en Luuk geweest. Toen ik kwam was het 2-0 maar helaas hebben ze verloren met 2-3. (ik breng geloof ik geen geluk;-) Het was wel een leuke wedstrijd; ze hebben goed gespeeld!
Maar wat was het koud langs de lijn. Gelukkig gaat volgende week de zon weer wat meer schijnen.

Komende week hebben de kinderen op woensdag een toets van aardrijkskunde, hoofdstuk 4. Alle kinderen hebben hun schrift meegenomen en een kopie van de samenvatting en een eigen mindmap over het hoofdstuk. Ook moeten ze woensdag het rekenhuiswerk inleveren.
We zijn ook weer klaar met een hoofdstuk geschiedenis maar we maken dit keer geen toets maar een opdracht. De kinderen mochten deze hun naam in de MI (meervoudige intelligentie) cirkel op het raam plakken. Ze krijgen deze week een opdracht op het gebied waar zij vinden dat ze sterk in zijn; lichaamslim, beeldslim, mensenslim, muziekslim, zelfslim, woordslim of natuurslim. Voor de opdracht krijgen ze een punt.

Afgelopen week hebben we twee spreekbeurten gehad; Jesper heeft ons over de mergelgrotten verteld en Jesse wist veel te vertellen over Parijs waar hij in de meivakantie naar toe gaat. Interessante spreekbeurten.Fijn weekend en tot maandag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten