zondag 3 maart 2013

Hallo allemaal,

Het kan nog net, nog net weekend;-)

Vorige week hebben we twee spreekbeurten gehad. Maandag heeft Karel ons heel veel verteld over lego en vrijdag heeft Sami een spreekbeurt gehouden over voetbal. Karel liet ons mooie plaatjes en twee filmpjes op het digibord zien; Sami had een powerpoint gemaakt. Erg goed allebei!
En op donderdag kwam het eerste half uurtje een vervanger in de klas omdat ik zorgblok had. Daarna zijn we snel naar Sanderbout gelopen want Malou en Sarah hadden een hele spannende gymles bedacht; een James Bond spel! Erg leuk gedaan.


Deze week hebben we weer gewoon rekenhuiswerk (tafeltjes oefenen en de tempotoets 3x 1 minuut samen met je papa, mama of broer of zus maken) op woensdag.

Meester Frans heeft een natuurtoets opgegeven voor dinsdag 12 maart. De schriftjes zijn mee naar huis gegaan.

Deze donderdag komt er 's middag weer iemand van de NME maar groep 8 heeft ook gevraagd of de hele school mee wil doen met een Harlem Shake om 13.00. Wij weten natuurlijk precies hoe het moet ;-) dus even kijken hoe we dit gaan oplossen....

Tot morgen in ieder geval!!

Oh ja, ik heb met de kinderen afgesproken dat we vanaf maandag iedere dag beginnen met 10 minuten lezen. Dit om de woordenschat van de groep te vergroten. Ze mogen een boek van huis mee nemen om te lezen maar ze mogen natuurlijk ook in hun leesboek van school lezen of een informatie boekje. Als ze maar lezen;-)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten