zaterdag 2 februari 2013

Hallo allemaal,

Zo, de CITO's zitten erop.
De kinderen hebben hard gewerkt maar zoals ik vorige week al schreef, was er ook tijd voor leuke dingen.

Op maandag kwam Guido van de NME. Hij vertelde eerst een heel grappig verhaal over een frietbakje. Daarna kreeg ieder team een grote koffer en een afvalknijper mee om zwerfafval te verzamelen in het park. We hebben veel verschillende en ook rare (bord, stuk vlaggenmast) dingen gevonden maar ook....het frietbakje;-)
18 februari gaat Guido verder met zijn verhaal.

En op maandag hebben we ook de spreekbeurt van Jeroen gehad. Hij heeft ons veel over wolven verteld. Goede spreekbeurt!Donderdag hebben we eerst gymles van 2 nieuwe 'stagiares' gekregen. Meike en Maarten hadden 3 leuke tikspelletjes bedacht. Goed gedaan! Volgend week zijn Charlotte en Nova aan de beurt.En 's middag hebben de kinderen vrolijke carnavalsfiguren gemaakt. Ze zijn er leuk geworden en staan op de plank boven de jassen in de gang.

Komende maandag kunnen de kinderen lekker uitslapen na de kinderoptocht. Ik zie jullie graag om 13.00 weer op school.
Woensdag staat er een toets aardrijkskunde op het programma. De kinderen hebben hun schrift en een kopie van de samenvatting met op de achterkant een mindmap van hoofdstuk 3 meegekregen. En vergeet je rekenhuiswerk niet he?
Vrijdagochtend mogen de kinderen verkleed naar school komen. We vieren carnaval in het scouting gebouw en om 12.15 is het heerlijk vakantie!

Fijn weekend en veel plezier met de kinderoptocht. Ik ga zondag zeker kijken of ik Maarten en Toon kan ontdekken tussen de plofkippen:-)

juf Henriet

Geen opmerkingen:

Een reactie posten